Základom spokojnosti je vedieť, čo kupujem - Škriniar, Pavel, 1979-
Testovanie finančnej gramotnosti. Prieskum medzi študentami na tému poistenia. Rozdiel medzi bankou a poisťovňou. Potreba získavania finančnej gramotnosti už od základnej školy. Spokojnosť klientov.