Činnosti zatriedené do sekcie F klasifikácie CPA v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Tuzemský prenos daňovej povinnosti v sektore stavebníctva sa uplatňuje na dodanie stavebných prác vrátane dodania stavby alebo jej časti na základe zmluvy o dielo alebo inej zmluvy, ktoré patria do sekcie F klasifikácie CPA.