Neživotné poistenie podľa Solventnosti II - Krátka, Zuzana, 1968-
Neživotné poistenie, regulácia neživotného poistenia podľa Solventnosti II. Rámcové smernice Solventnosť II a Omnibus II. Delegované akty, technické štandardy a usmernenia EIOPA.