Rôzne prístupy k extra riziku - Ondrejková Krčová, Ingrid, 1969-
Extra riziko (neštandardné riziko) je akékoľvek riziko, ktoré nie je štandardné. Prijateľné extra riziko a spôsoby jeho konvertovania do špeciálnych podmienok. Neprijateľné extra riziko.