Synovia obrátili otcovu firmu hore nohami - Andacký, Jozef
Rodinná firma Alfa Bio - slovenský líder vo výrobe tofu. Fakty o firme. Generačná výmena. Audit, ktorý odhalil slabé miesta a tiež potenciál na ďalší rozvoj. Od r. 2015 predaj výrobkov Alfa Bio pod značkou Lunter.