Sú teórie európskej integrácie stále aktuálne? - Dolná, Ľudmila, 1976-
Charakteristika integračnej teórie, ktorá poukazuje na dôležité fakty a špecifikuje vzťahy, ktoré medzi nimi existujú. Analýza procesu európskej integrácie z teoretickej perspektívy, ktorá je spojená so samotnou históriou vzniku EÚ.