Dôsledky prítomnosti nadmernej sebadôvery v poisťovníctve - Ondruška, Tomáš, 1988-
Verifikácia prítomnosti nadmernej sebadôvery na vzorke študentov s dôrazom na vymedzenie dôsledkov, ktoré z nej vyplývajú pre oblasť poisťovníctva. Výskum realizovaný na vzorke študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave potvrdil prítomnosť nadmernej sebadôvery v úsudkoch študentov, najmä u mužov. Plusy a mínusy nadmernej sebadôvery.