Problems of student migration in Slovakia - Strelinger, Ján, 1964-
Problematika a dôvody študentskej migrácie, pre ktoré sa slovenskí študenti rozhodli študovať v zahraničí. Kvalita a systém zahraničných univerzít a možnosti uplatnenia sa na trhu práce.