Možnosti uplatnenia aktivizujúcich metód vo vyučovaní poisťovníctva: prípadová štúdia - Brokešová, Zuzana, 1985-
Možnosti uplatnenia aktivizujúcich metód vo vyučovaní poisťovníctva. Okrem vymedzenia teoretických prístupov k vyučovaniu a základných typov aktivizujúcich metód analyzujú sa možnosti využitia aktivizujúcich metód pri výučbe poisťovníctva na základe prípadovej štúdie využívania ekonomickej hry.