Prekonané antické myšlienky?: Relevantnosť Aristotelovej politickoekonomickej filozofie pre súčasnosť - Čas, Marcel
Aristoteles patrí medzi najvplyvnejších mysliteľov dejín západnej intelektuálnej tradície. Viaceré jeho myšlienky sú v spoločenských vedách po viac ako dvoch tisícok rokov naďalej prítomné. Relevantnosť Aristotelovej politicko-ekonomickej filozofie pre súčasnosť.