Impact of globalization on the quality of life in the SR - Antalová, Mária, 1952-
Vplyv globalizácie na kvalitu života, a to najmä z ekonomického hľadiska. Zmeny v kvalite života v Slovenskej republike na základe údajov z EU-SILC (štatistika EÚ o príjmoch a životných podmienkach), s použitím troch modelov.