Global movements of major world indices: the performance comparison - Bikár, Miloš, 1973-
Vplyv faktorov, najmä menových politík hlavných centrálnych bánk na vývoj cien finančných aktív. Dynamické porovnanie ich relatívnej výkonnosti v krátkodobom, strednodobom a dlhodobom investičnom horizonte.