Co-movement of tourism activity of V4 countries - Vašaničová, Petra
Spoločné smerovanie turistických aktivít v krajinách V4. Prieskum bol robený na základe prenocovaní v turistických zariadeniach od januára 2003 do decembra 2015. Výsledky majú dopad na politiku cestovného ruchu.