Exit tax in the world of international migration of companies and individuals - Kubicová, Jana, 1961-
Globalizácia svetovej ekonomiky umožňuje spoločnostiam a jednotlivcom presunúť sa cez hranice a hľadať nové príležitosti a obchodné možnosti v iných krajinách. Najproblematickejšie ustanovenia – odloženie platby dane kým sa majetok predá, ktoré môžu mať nepriaznivý vplyv na dane z medzinárodného pohybu osôb.