Impact of globalization on business performance - Lesáková, Dagmar, 1949-
Klasifikovanie a definovanie vplyvu globalizácie na výkonnosť podniku. Testovanie vzťahu globalizačných účinkov na výkon exportujúcich firiem. Vhodné CRM stratégie, vytváranie sietí s inými spoločnosťami a riadenie s cieľom minimalizovať hrozby zo zvýšenej konkurencie.