Volatility Forecasting of Strategically Linked Commodity ETFs: Gold-silver - Lyócsa, Štefan, 1982-
Aplikácia heterogénnych autoregresívnych (HAR) modelov - vrátane deviatich jednorozmerných, viacrozmerných a kombinácie modelov -spojených s komoditami, zlatom a striebrom.