Návrh optimálneho bonus-malus systému využitím Bayesovskej teórie kredibility - Pinda, Martin
Model zmiešaného Poissonovho rozdelenia. Určenie výšky poistného pomocou Bayesovskej teórie kredibility. Návrh optimálneho bonus – malus systému.