Večná renta v praxi – doživotný dôchodok - Simonka, Zsolt, 1974-
Čo je to doživotný dôchodok, ako vzniká. Poberanie dôchodku, výška dôchodku. Dôchodok z I. piliera, z 2. piliera. Kedy začať sporiť. Populácia starne a pomer dôchodcov a pracujúcich sa výrazne mení. Priebežný systém dôchodkového zabezpečenia je zatiaľ udržateľný, prognózy však konvergujú postupom času skôr k neudržateľnosti.