Labor market and migration of skilled workers abroad - Rievajová, Eva
Vysoká miera nezamestnanosti na Slovensku je jedným z najvážnejších hospodárskych a sociálnych problémov. Situácia na trhu práce a migrácia kvalifikovanej pracovnej sily do zahraničia. Identifikovanie a vyhodnocovanie vývoja existujúcich problémov na slovenskom trhu práce a príčiny zmien v štruktúre migrantov zo Slovenska.