Effective tax administration as a factor affecting the competitiveness of Slovakia at the global level - Vavrová, Katarína, 1960-
Moderná správa daní by sa mala podľa pokynov OECD zamerať na pomer medzi kvalitou služieb a cenou cez zefektívňovanie procesov a spájanie výberu daní, ciel a odvodov, mala by zvyšovať transparentnosť v oblasti výkonu s dôrazom na hodnotenie a monitorovanie cieľov. Spôsob hodnotenia efektívnosti daňovej správy a jej vplyv na konkurencieschopnosť Slovenska.