Slovenčina ako cudzí jazyk? Jazyk ako základná podmienka úspešnej integrácie migrantov - Štefančík, Radoslav, 1976-
Jazyk ako hlavná podmienka úspešnej integrácie cudzincov. Dôvody, prečo je jazyk rozhodujúcim faktorom integrácie cudzincov. Nedostatky procesu výučby slovenčiny ako cudzieho jazyka v prostredí migrantov.