Analysis of the contemporary trends in the development of Chinese FDIs in CEE16 countries - Zábojník, Stanislav, 1984-
Stratégia súčasných trendov čínskych investícií v regióne strednej a východnej Európy za účelom získania know-how európskych podnikov a prístupu na trh. Prenos poznatkov medzi regiónmi a ich dôsledky na úrovni high-tech čínskeho vývozu.