Managerial career - targeted effect of career movement - Matulčíková, Marta, 1964-
Tri hlavné línie kariérneho rozvoja: profesionálna kariéra (professional career), manažérska kariéra (managerial c.), projektovo-orientovaná kariéra (project orientation c.). Typy kariéry: expertná (expert), lineárna (linear), špirálová (spiral) a prestupná (transitional). Dotazníkový prieskum. Podnety pre manžérsku kariéru. Vek v čase získania prvej manažérskej pozície.