[Jazyk a politika. Na pomedzí lingvistiky a politológie] - Stradiotová, Eva, 1963-
Recenzia na zborník, ktorý je výstupom medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala na Fakulte aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave v dňoch 23.júna 2016.