Economic impact of migration - Lennerová, Ivana, 1979-
Migrácia medzi krajinami a jej premeny za posledné roky. Ekonomické a sociologické faktory a nastavenie imigračnej a integračnej politiky jednotlivých krajín. Negatívne a pozitívne stránky migrácie, ktoré sa týkajú ako krajiny pôvodu tak cieľovej krajiny migranta, a teda ovplyňujú ekonomiku v oboch krajinách.