K aplikaci soutěžního práva na trhy s vícestrannými platformami - Mikeš, Stanislav
Základné charakteristiky trhu s viacstrannými platformami. Špecifické spôsoby súťažno-právneho posudzovania tých trhov v praxi Európskej komisie. Prípad globálnych distribučných systémov v oblasti cestovného ruchu. Online reklama a internetové vyhľadávanie so zameraním na kauzy spoločnosti Google.