Development of economic education for health service managers - Matulčíková, Marta, 1964-
Modely ekonomického a manažérskeho vzdelávania pre výkon manažérskych pozícií v zdravotníckych inštitúciách aj pre súkromnú lekársku prax v Slovenskej republike. Všeobecný popis obsahu kurzov a podnikateľských zručností vo vybraných študijných programoch na lekárskych a zdravotníckych fakultách.