<The> Prediction of corporate bancruptcy in the construction industry - Rybárová, Daniela, 1967-
Zhodnotenie finančnej situácie podnikov pôsobiacich v odvetví stavebníctva na Slovensku prostredníctvom bankrotného modelu.