S přehrátým trhem nebojujeme, hledáme jiné cesty - Červenková, Alena
Spôsoby ako získať vhodných a udržať si dobrých zamestnancov - na príklade troch firiem v Česku. Peniaze nehrajú zásadnú rolu, skrytá motivácia - čas strávený na ceste do práce, uznanie v práci, flexibilita, kariérny rast, možnosť vzdelávania, rozmanitosť práce, zákon absolútnej demokracie ...