Dopady podpory základných škôl na Slovenku – Kvalitatívne hodnotenie pomoci z fondov EÚ - Némethová, Valéria, 1987-
Hodnotenie dopadov podpory základných škôl z fondov Európskej únie. Kvalitatívna stránka merania efektov podpory.