Vzdelanie v kontexte cieľov Európskej stratégie zamestnanosti - Orbánová, Darina
Vzdelanie ako základný determinant ľudského kapitálu. Hodnota ľudského kapitálu ako faktor ovplyvňujúci sociálno-ekonomické indikátory. Miera nezamestnanosti v SR. Vplyv ľudského kapitálu na zamestnanosť.