Stabilizačná politika – exkluzívna úloha štátu? - Poliak, Ladislav
Funkcie verejných financií. Teoretické východiská de/centralizácie stabilizačnej politiky. Stabilizačná funkcia miestnych daní. Stabilizačná funkcia daňových politík obcí v SR.