Zmeny na trhu práce a diskriminácia v procese globalizácie - Rievajová, Eva
Identifikácia zmien v procesoch prebiehajúcich na pracovných trhoch, najmä so začiatkom od 7O-tych rokov minulého storočia do súčasnosti a hlavné faktory vplyvu. Diskriminácia na trhu práce s akcentom na jej rodovú stránku.