České firmy sráží těžkopádnost v rozhodování - Knap, Petr
V Česku je len veľmi málo spoločností, ktoré majú s digitalizáciou a robotizáciou reálne skúsenosti. K tomu, aby sa nemalé investície do robotizácie a digitalizácie vôbec vyplatili, je potrebné zamerať sa na oblasť rozvoja mäkkých zručností. Akých ľudí, s akými vlastnosťami dnes firmy potrebujú. Organizácie musia byť stále sa učiace a neustále inovujúce.