Vplyv energetickej bezpečnosti na medzinárodnú konkurencieschopnosť - Baláž, Peter
Energetická politika a energetická sebestačnosť EÚ v súčasnosti. Zmeny na energetickom trhu a vplyv ekonomickej politiky ČĽR na energetickú bezpečnosť EÚ. Vývoj energetického hospodárstva v európskom hospodárskom priestore.