Medzinárodná konkurencieschopnosť EÚ a vplyv energetickej únie na jej rast - Baláž, Peter
Nosné piliere vytvorenia projektu Európskej energetickej stratégie v rámci nového strategického konceptu. Výkonnosť energetického sektora a jeho konkurencieschopnosť v regiónoch EÚ. Jednotná energetická regulácia a zvyšovanie energetickej bezpečnosti.