Hospodárska spolupráca EÚ s regiónom Strednej Ázie - Drieniková, Kristína, 1982-
Zahraničnoobchodná politika a význam regiónu Strednej Ázie z obchodného hľadiska pre Európsku úniu v kontexte čínskeho zámeru budovania takzvanej Novej hodvábnej cesty.