Evaluation of GDP growth forecasts: Does using different data vintages matter? - Šindelář, Jiří
Analýza dopadov rôznych typov podkladových dát (historické, aktuálne) na presnosť HDP prognóz dôležitých českých a slovenských inštitúcií (ministerstva financií, centrálnej banky).