Zhodnotenie energetickej spolupráce EÚ s Ukrajinou na základe odhalených komparatívnych výhod - Kašťáková, Elena, 1974-
Zahraničnoobchodné vzťahy a zhodnotenie vzájomnej energetickej spolupráce medzi EÚ a Ukrajinou v rámci európskej susedskej politiky a východného partnerstva. Komparatívne výhody respektíve nevýhody a konkurencieschopnosť oboch štátov (EÚ, Ukrajina).