Calculation of the Capital Requirement Using the Monte Carlo Simulation for Non-life - Mucha, Vladimír, 1976-
Možnosť využitia metódy Monte Carlo v rámci redukcie rizika, v rámci vytvoreného čiastočného interného modelu, aplikáciou určitej formy poistenia - oblasť neživotného poistenia.