Konkurencieschopnosť EÚ podľa GCI - Sopková, Gabriela
Umiestnenie a rozdelenie konkurencieschopnosti jednotlivých kajín Európskej únie v rebríčku konkurencieschopnosti podľa Globálneho indexu konkurencieschopnosti (GCI). Vývoj svetového hospodárstva a tlak medzinárodného konkurenčného prostredia.