Supply chain management for the process industry - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Dodávateľsko-odberateľské vzťahy v spracovateľskom priemysle. Štruktúra marketingového informačného systému. Využitie marketingového informačného systému v spoločnosti.