Výzkum vedení a řízení nestátních neziskových organizací - Štolfová, Andrea
Aktuálny stav a trendy v neziskovom sektore v ČR. Prieskum skúma štyri oblasti manažmentu - stratégiu, public relation, financovanie a fundraising, prácu s ľuďmi. Doporučenia pre neziskové organizácie na ich ceste k udržateľnosti.