Ztrácejí marketingové útvary ve firmách svůj význam? - Tomek, Gustav
Informácie o výskume v Nemecku, ktorého úlohou bolo sledovať úroveň odborného vplyvu niektorých útvarov vo firmách (útvary marketingu,odbytu, výskumu/vývoja a financií). Vybrané boli rozhodujúce aspekty blízke marketingovej podstate riadenia firmy. Stručná rekapitulácia výsledkov. Odporúčania pre marketingové útvary firiem, problémy vzdelávania v marketingu, budúce úlohy v marketingu v súvislosti s digitalizáciou.