Financovanie reformy tradičných škôl na moderné - hodnotenie verejnej podpory vzdelávania na Slovensku - Némethová, Valéria, 1987-
Dopady podpory v NUTS2 regiónoch konvergencie na Slovensku, ktoré vstúpilo do Európskej únie v roku 2004. Hodnotenie dopadov pomoci stredným školám.