Dosahy migrácie na podnikateľské prostredie hostiteľskej krajiny s akcentom na Nemecko - Zorkóciová, Otília, 1954-
Pozitívne a negatívne dosahy migrantov na pracovnom trhu v hostiteľskej krajine s dôrazom na význam kvalifikovanej pracovnej sily pre nemeckú ekonomiku a jej podnikateľské prostredie.