Current issues on the Slovak labour market and regional aspects - Rievajová, Eva
Vývoj na pracovnom trhu v podmienkach Slovenska s dôrazom na nezamestnanosť a identifikáciu pokračujúcich problémov rastu zamestnanosti z makroekonomického a regionálneho pohľadu. Miera nezamestnanosti v EÚ a euro oblasti (veková skupina 20-64). Nezamestnanosť na Slovensku, dlhodobá nezamestnanosť. Slováci pracujúci v zahraničí. Registrovaná miera nezamestnanosti na Slovensku podľa regiónov. Priemerná nominálna mesačná mzda v ekonomike SR.