Vliv korupčního prostředí na efektivitu firem v nových zemích Evropské unie - Hanousek, Jan
Charakteristiky korupčného prostredia a ich vplyv na efektivitu firiem v nových krajinách Európkej únie. Analýza stochasickej hranice efektivity firiem. Determinanty firemnej efektivity.