Malé a stredné podniky: inovácie a strategické plánovanie - Šinský, Peter
Inovácie a inovatívnosť malých a stredných podnikov. Miera zapojenia európskych i slovenských MSP do internacionalizácie. Inovačná výkonnosť regiońov EÚ a rozdiely v inováciách na regionálnej aj globálnej úrovni.