Zmeny vo funkciách manažmentu v dôsledku globálnej hospodárskej krízy - Beňová, Martina
Funkcie manažmentu v súčasnosti predstavujú jeden zo základných pilierov pre prežitie a napredovanie podnikov. Predmetom skúmania sú sekvenčné funkcie (plánovanie, organizovanie, personalistika, vedenie a kontrola) a priebežná funkcia (rozhodovanie). Funkcie manažmentu sú vo vzájomnej interakcii a daná prepojenosť bola s spozorovaná aj na základe zmien, posunov vyvolaných hospodárskou krízou.